Ajankohtaista

17.8.2023

Mäntsälän Jäähalli Oy:n

OSAKEPÄÄOMAN KOROTTAMINEN

16.8.2023 – 16.9.2023

Mäntsälän Jäähalli Oy:n yhtiökokouksessa päätettiin korottaa yhtiön osakepääomaa osakeannilla.

Mäntsälän Jäähalli Oy:n osakepääoma on 230.600 euroa, Mäntsälän kunta omistaa yhtiön osakkeista 49 % ja Nivos Energia Oy 2 %, Mäntsälän Jäähalli Oy kuluu Mäntsälän kuntakonserniin. Yhtiöllä on 501 osakkeenomistajaa.

Nyt päätetyllä osakeannilla pyritään vaikeiden koronavuosien jälkeen tasapainottamaan yhtiön taloutta.

  • osakepääomaa korotetaan enintään 500.000 eurolla
  • yhtiökokouksen päätöksen nojalla annettavien uusien osakkeiden enimmäismäärä voi olla enintään 5000 kappaletta
  • osakkeita tarjotaan merkittäväksi yhtäläisin oikeuksin kaikille nykyisille osakkeenomistajille sekä kaikille jääurheilusta kiinnostuneille, jatkossakin Mäntsälän kunnan ja Nivos Energia Oy:n omistusosuus tulee olla vähintään 51 % osakkeista
  • merkintähinta on 100 euroa osakkeelta eli osakkeen nimellisarvo
  • merkityt osakkeet on maksettava viimeitään merkintää seuraavana arkipäivänä
  • yleinen merkintäaika on 16.8.2023 – 16.9.2023, jonka jälkeen Mäntsälän kunnalle ja Nivos Energia Oy:lle varataan aikaa tehdä omat merkintänsä 12.10.2023 mennessä. Merkintäaika päättyy 12.10.2023.
  • osakemerkintöjä ottavat vastaan: Mäntsälän jäähallin kahvio, Mäntsälän Kipa- kirjakauppa sekä Mäntsälän Jäähalli Oy:n toimisto
  • mikäli anti ylimerkitään, yhtiön hallitus päättää kuka merkitsijöistä saa kuinka monta osaketta, periaatteena vanhojen ja uusien osakkaiden tasavertainen kohtelu
  • yhtiön hallitus voi määritellä osakkeiden (osakemäärien) tuomista oikeuksista, periaatteena vanhojen ja uusien osakkaiden tasavertainen kohtelu

MITÄ OSAKKEELLA SAA

Mäntsälän Jäähalli Oy:n yhtiöjärjestyksessä sanotaan, että yhtiön tarkoituksena ei ole tuottaa voittoa osakkeenomistajille, joten osakkeille ei tulla maksamaan osinkoa.

Mäntsälän Jäähalli Oy:n osakkeiden ostaminen onkin puhtaasti kannatusluontoinen sijoitus.

Osakeomistus antaa oikeuden osallistua yhtiökokouksiin, näin ollen mahdollisuuden vaikuttaa yhtiön päätöksentekoon.

Osakkeenomistajille tullaan painattamaan osakaskortit, jotka oikeuttavat osakasvuoroilla käymiseen.

Osakkeenomistajille tullaan järjestämään kaksi osakasvuoroa jäähalliin viikoittain, sekä

mahdollisuus tutustua keilailuun viikoittaisella osakasvuorolla erikseen määriteltävänä aikana. Ratavaraukset keilahallin osakasvuorolle tehdään keilahallin kahviossa. Yksi osake oikeuttaa yhden henkilön osallistumisen osakasvuorolle kerrallaan.

MÄNTSÄLÄN JÄÄHALLI OY

Hallitus8.6.2023

MYYNNISTÄ JA MARKKINOINNISTA INNOSTUNUT TOIMITUSJOHTAJA MÄNTSÄLÄN JÄÄHALLI OY:LLE   

Sytytkö myynnistä, markkinoinnista ja jääurheilusta? Oletko unelmoinut jäähallin pyörittämisestä?

Tule johtamaan Mäntsälän Jäähalli Oy uuteen nousuun!

Moderni, ekologinen ja 2021 laajennettu Mäntsälän jäähalli keilahalleineen ja kokoustiloineen on "lähempänä kuin luuletkaan" eli Keski-Uudellamaalla, 40–55 min. ajomatkan päästä Helsingistä ja Lahdesta ja 30 min. matkan päässä Hyvinkäältä ja Porvoosta.
Yhtiötä 20 vuotta luotsannut toimitusjohtajamme jää syyskuussa eläkkeelle ja nyt etsimme uutta, energistä ja yrittäjähenkistä kokopäiväistä toimitusjohtajaa pyörittämään hallia yhdessä pienen ja motivoituneen tiimin kanssa sekä kehittämään hallin palveluita, myyntiä ja markkinointia innokkaan ja avuliaan hallituksen ja paikallisten jääurheiluseurojen kanssa.
Hallin pääomistajalla, Mäntsälän kunnalla, on hyvä yhdessä tekemisen meininki ja kova halu saada hallin koko potentiaali käyttöön kovien koronavuosien jälkeen.
Nykyinen toimitusjohtaja on ollut todellinen joka paikan höylä, joka on kelloon katsomatta hoitanut mm. yrityksen toiminnan kehittämisen, talouden ja hallinnon, henkilöstöjohtamisen, myynnin ja markkinoinnin, nettisivujen päivittämisen, peli- ja jäävuorojen jakamisen, jäähallin muiden tilojen vuokraamisen, tekniikasta huolehtimisen ja välillä jopa järjestysmiehen hommat.

Emme oleta löytävämme samanlaista ihmemies MacGyveriä, mutta odotamme sinulta kuitenkin seuraavia asioita:

• Vahvaa myynti- ja markkinointihenkeä sekä jonkinlaista alan tuntemusta.

• Haasteista innostuvaa ja ratkaisukeskeistä asennetta sekä luovaa ja käytännönläheistä otetta työhön.

• Avoimuutta, sosiaalisuutta ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja

• Käytännön osaamista Pk-yrityksen taloudenpidosta ja hallinnosta.

• Hyvää tietotekniikan ja some- ja nettimarkkinoinnin hallintaa.

• Tehtävään soveltuvaa koulutusta, kuten kaupallisen alan tutkintoa tai riittävää käytännön kokemusta vastaavasta työstä.

• Kentänhoidon tehtävien ja jäähallitekniikan tuntemus on ehdoton etu, mutta ei välttämätöntä.

Lähtöpalkka on koulutuksestasi, kokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen noin 3700–4500 euroa/kk. Lisäksi voimme neuvotella mahdollisesta tulospalkkiosta ja muista työsuhde-eduista. Puolen vuoden koeaika.

Innostuitko? Tutustu jäähallin tiloihin ja palveluihin täällä:
https://www.mantsalanjaahalli.fi/ ja laita sitten torstaihin 22.6.2023 klo 12 mennessä vapaamuotoinen hakemus nykyiselle toimitusjohtajallemme Jorma Taljavaaralle sähköpostilla osoitteeseen
jorma.taljavaara(at)mantsalanjaahalli.fi
Voit kysyä Jormalta myös lisätietoja tehtävästä ja yrityksestä arkipäivisin numerosta 0400 739 030.

Kerro hakemuksessasi miksi innostuit ilmoituksestamme ja selitä käytännön esimerkein miksi olisit oikea ihminen tähän tehtävään. Liitä hakemukseen ansioluettelosi ja vähintään 2–3 suosittelijan yhteystiedot.
Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään 28.6.2023.
Alustavan suunnitelman mukaan kutsumme jatkoon päässeet hakijat maanantaina 3.7.2023 Mäntsälän jäähallille haastatteluun, jonka jälkeen pyrimme tekemään viipymättä valintamme. Toiveena on, että valittu henkilö voisi aloittaa työt mahdollisimman pian valinnan jälkeen, mieluiten jo 1.8.2023 mennessä.

Jos et nyt innostunut hakemaan, mutta tietäisit jonkun, jolle tämä olisi mahtava tilaisuus toteuttaa "sisäistä Hjallistaan", ole kiltti ja jaa tämä ilmoitus hänen kanssaan!