Bowlinghallen

Bowling passar alla

Bowling är en rolig hobby som passar alla, ung som gammal. Det erbjuder utmaningar, höjer konditionen och piggar upp. Till bowlinghallen välkomnas såväl barn, unga, vuxna som pensionärer, nybörjare eller professionell. För barn finns det skor och lätta klot samt möjlighet till räcken i rännan och klotränna för att rulla i väg klotet (Gotlandsränna) Du behöver inte ha tidigare erfarenhet eller egna redskap då du kommer till bowlinghallen. Personalen ger dig gärna guidning och skolning i bowlingens olika skeden om du vill. Vi hjälper dig gärna komma i gång med hobbyn, så be modigt om hjälp!

I bowlinghallens aula finns sittplatser som underlättar bytet till bowlingskor. I aulan finns förvaringsfack med lås där dina värdesaker hålls i tryggt förvar under tiden du bowlar.

Lediga bowlingstider hittar du under Boka en bana

I Mäntsälä ishall trivs du både i större och mindre gäng 

Den splitternya bowlinghallen har 6 banor och skapar perfekta förhållanden för grenen.
Bowlinghallens cafeteria-restaurang har serveringstillstånd. Här finns drycker och smått tilltugg. I vårt urval finns gräddade croissanter, bullar (semlor) och andra bakverk. På förhandsbeställning tillreder vi maträtter för grupper på minst 10 personer. Maten kan avnjutas i restaurangen eller enligt överenskommelse i konferenslokalerna. 

Öppettider:
onsdag och torsdag                     kl. 14:00 - 20:00
fredag och lördag                         kl. 14:00 - 21:00
söndag                                           kl. 15:00 - 18:00
glowbowling fre och lör                kl. 17:00 - 21:00
delägarturer på söndagar            kl. 14:00 - 16:00 med förhandsbokning

Glowbowlingkväll är på fredag och lördag

Glowbowling

Glowbowling passar utmärkt som program vid lillajuls- och födelsedagsfester samt svensexor och möhippor. Du kan boka hela hallen för eget bruk.

Fredags- och lördagskvällar är glowbowlingkvällar. Bowlingen blir snäppet mer underhållande med bra musik och glowljus. Kom och tillbringa en glamorös kväll i trevligt sällskap. I takt med att käglorna faller kan du njuta av det som baren har att erbjuda.   

Timpriser:
Dagtid on-fr                    kl. 14:00 - 17:00    16,00 €/bana/timme
Kvällstid on-to                kl. 17:00 - 20:00   25,00 €/bana/timme
Glowbowling fr-lö          kl. 17:00 - 21:00    30,00 €/bana/timme
Veckoslut lö                   kl. 14:00 - 17:00    25,00 €/bana/timme
Veckoslut sö                  kl. 15:00 - 18:00    25,00 €/bana/timme
Familjebowling lö          kl. 14:00 - 17:00   30,00 €/bana/timme
Familjebowling sö         kl. 15:00 - 18:00   30,00 €/bana/timme
Skor ingår i familjebowling
Skohyra                                             2,00 €/pers.


Bastukvällar

Bastuavdelningen, som finns i samband med Bowlinghallen, är en ypperlig plats att tillbringa kvällen med vänner. Under bastukvällen kan du utmana dina vänner på bowlingbanan och tillsammans njuta av smått tilltugg.
I bastukabinettet som finns intill bastulokalerna kan du följa med händelserna i ishallen eller se på de senaste nyheterna på den stora tavel-TV:n. Bastulokalerna är trivsamma för såväl privata som företagens bastukvällar. I samband med bokningen kan du beställa mat eller smått tilltugg enligt vår bastumeny. Bowlinghallen har serveringstillstånd så även dryckerna ordnas behändigt via oss. Egna drycker kan inte medtas till lokalerna.