Konferenser och evenemang

Mäntsälä ishalls mångsidiga och trivsamma lokaler skapar utomordentliga förutsättningar för ditt evenemang. Färdiga konferenspaket och arbetsvälmående-, rekreations- eller seminariedagar skräddarsyr vi enligt era önskemål. Vi betjänar sakkunnigt både små och stora grupper var sig det gäller ett möte på några timmar eller ett evenemang på flera dagar.
Evenemangslokal - Ishall 1


Taket med de höga limträbågarna, den läckra gula färgen och den utomordentliga akustiken bjuder på utomordentliga utrymmen även för stora evenemang. Förutom sportevenemang fungerar ishallen även som konferens-, mäss-, skolnings- och evenemangplats. Att det färdigt finns ljudåtergivning, universalbelysning med ledteknik som steglöst kan regleras och Wifi underlättar då man ordnar evenemang.

Personantal:
Matservering till bordet 900 personer, sittplatser 1100 personer, läktaren 400 personer.

Måtten:
Storlek 30 m x 61 m, fritt golvutrymme 1800 m2, fri höjd 6 m.


Auditoriet - multifunktionell lokal

Konferenslokalerna på ishallens andra våning kan flexibelt ändras enligt dina behov och önskemål.
Man kan få restaurangservering till konferenslokalerna och vi har serveringstillstånd i alla lokaler.

Det multifunktionella Auditoriet kan vid behov förenas med cafeterialokalen bredvid och lokalen blir då dubbelt så stor. I lokalen finns en fast filmduksvägg, en effektiv videokanon och trådlöst internet. Lokalens storlek är 72 m2 och rymmer 50 personer. 


Konferenslokalen

I samband med ishallens utvidgnings- och grundförbättringsprojekt fick även den gamla konferenslokalen ett ansiktslyft och är nu en modern konferenslokal. I lokalen finns filmduk, effektiv videokanon och Wifi. Lokalen kan vid behov förenas med cafeterialokalen bredvid.

Lokalens storlek är 34 m2 och rymmer 25 personer.


Bastukabinettet och beställningsbastun

Bastukabinettet är lugnt placerat och man har fri utsikt över ishallen. I bastukabinettet finns ett ovalt konferensmöblemang för 10 personer. I lokalen finns en stor TV-mottagare, White board och trådlöst internet. Till utrustningen hör ett skilt omklädningsrum, tvättrum och bastu samt en egen toalett.

Restaurangservering är möjligt i Bastukabinettet och serveringstillståndet gäller i alla lokaler.

Lokalernas storlek är tillsammans 35 m2 och rymmer 10 personer.