Mäntsälän jäähallin järjestyssäännöt


 1. Tupakointi, nuuskan käyttö, alkoholijuomien käyttö, päihtyneenä esiintyminen sekä häiritsevä käyttäytyminen ja asiaton oleskelu kaikissa tiloissa on kielletty.

 2. Henkilö voidaan poistaa jäähallin tiloista ja häiriökäyttäytymisen toistuessa kieltää pääsy jäähallin tiloihin määräajaksi.

 3. Yleisö saa oleskella ottelujen tai harjoitusten aikana vain katsomossa tai kahviossa.

 4. Jokaisella ryhmällä on käytössään yksi pukuhuone, ellei erikseen ole muuta sovittu. Pukuhuoneen saa käyttöön viimeistään 30 minuuttia ennen vuoron alkua. Pukuhuone pitää luovuttaa 30 minuuttia vuoron päätymisen jälkeen.

 5. Ryhmän vastuuhenkilö valvoo tilojen käyttöä ja tarkastaa puku- ja pesutilojen kunnon ennen ryhmän poislähtöä.

 6. Käyttäjät huolehtivat itse puku- ja kuivaushuoneiden sekä varastojen lukitsemisesta. Pukuhuoneen avain noudetaan ennen oman vuoron alkua jäähallin aulassa olevasta naulakosta. Pukuhuoneen avain tulee palauttaa naulakkoon oman vuoron päätyttyä. Pukuhuoneisiin tulleet huolimattomuudesta johtuvat vauriot ja ylimääräiset siivoukset laskutetaan käyttäjältä.

 7. Jäänajo suoritetaan vuoron alussa. Jäänajon aikana kaukalossa ei saa olla ketään pois lukien 1–2 henkilöä maaleja siirtämässä. Jään tulee olla tyhjä vuoron päättyessä.

 8. Oheisharjoittelu on sallittu 1. hallin katsomon alla olevalla käytävällä, peilisalissa (maksullinen) sekä kuntosalilla (maksullinen). Jääkiekon tai pallopelien pelaaminen pukukopeissa tai käytävillä on kielletty.

 9. Varusteiden säilyttäminen on sallittua vain kuivaustiloissa. Kuivaustilojen käyttö edellyttää vuokrasopimusta.

 10. Kokouksien ja palaverien pitäminen kahviossa tai pukuhuoneissa ilman lupaa on kielletty (pyydä lupa etukäteen hallin vahtimestarilta)

 11. Mäntsälän Jäähalli Oy ei vastaa jäähallin tiloissa varkaudesta tai muulla tavoin hukkaan joutuneesta tai vaurioituneesta omaisuudesta. Löytötavarat on toimitettava henkilökunnalle. Jäähalli säilyttää löytötavaroita kahden (2) kuukauden ajan.

 12. Mahdollinen ilkivalta, häiriökäyttäytyminen ja sääntörikkomukset tulee ilmoittaa jäähallin henkilökunnalle. Jäähallin tiloissa on tallentava kameravalvonta varmistamassa käyttäjien turvallisuutta.

HÄTÄTILANTEISSA
Soita 112 ja pyydä jonkun ohjaamaan pelastushenkilökuntaa paikalle. Jäähallin osoite on: Veteraanitie 4. Ensiaputarvikkeet löytyvät jäähallin valvomoa vastapäätä olevasta ensiapuhuoneesta. Sydäniskuri (defibrillaattori) löytyy valvomosta.