Mäntsälän jäähalli

Mäntsälän jäähallin kaksi kaukaloa sekä monipuoliset oheistilat, pukuhuoneet, varusteiden huolto- ja säilytystilat luovat erinomaiset puitteet jääkiekon, taitoluistelun, kaukalopallon ja curlingin harrastamiselle. 
Jäähallin käyttäjät arvostavat ilmavaa ja viihtyisää sisätilaa. Korkealle kohoavan katon sisäpinnan akustiset omi-naisuudet onkin koettu miellyttäväksi konserteissa, kenttäkuulutuksissa sekä valmennustoiminnassa. Runsaalla puun käytöllä ja herkullisen keltaisella värillä sisätilaan on saatu arvokas ja lämmin tunnelma.
   

Jäävuorovarauksista löydät vapaana olevat jäävuorot

Kaukalot

Jäähallin molemmat joustokaukalot  tarjoavat huippuolosuhteet jääurheilulajien harrastamiselle. Energiatehokas, suorahöyrysteisellä hiilidioksiditekniikalla toteutetun kylmätekniikan ansiosta kentän pinta kuivuu välittömästi jäänajon jälkeen. Portaattomasti säädettävissä oleva led-valaistus antaa tasaisen valon koko jääalueelle.
Kaukalonlaitapuhallus pitää kentän alueen ilmanlaadun hyvänä koko jäävuoron ajan. Myös esteettömyys on huomioitu, molemmat kaukalot on varustettu ns. invaportilla.

Jäähalli 1

Perusparannuksen läpi käyneen jäähallin kaukalo on kooltaan 56 m x 26 m. Peliin tämä tiukkakurvinen kaukalo tuo mielenkiintoa tilanteiden vyöryessä päälle uskomattomalla nopeudella.
Neljäsataa henkilöä vetävän katsomon lämmitys on toteutettu siten, että lämmin ilma puhalletaan katsomoon istuinten alta, näin olosuhteet on katsomossa saatu sangen miellyttäviksi lämpötilan ollessa noin + 15 astetta. 
Toimitsija-aitio on täysin katettu ja lämmitetty. 

Jäähalli 2

Uuden jäähallin kaukalon koko on 58 m x 28 m. Kaksi curlingrataa mahdollistavat lajin harrastamisen, hallilta saa lainaan curlingkivet ja pelissä tarvittavat harjat, curlingkengät tai liukupohjat.
Kentän tapahtumia voi seurata 120 henkilöä vetävästä parvikatsomosta. Terassikahvion lasikaiteen takaa sekä jäähallin kahviosta ja keilahallin ravintolasta on esteetön näkymä kentälle.
Jäävuorovaraukset voit tehdä kätevästi suoraan varaus-järjestelmästämme.

Pukuhuoneet ja varusteiden säilytys

Kahdeksan tilavaa pukuhuonetta ja kaksi tuomareiden pukuhuonetta pesutiloineen.

Varusteiden pesu- ja huoltotilat.

Varusteiden kuivatus ja säilytystilat. Yhteensä 26 lukittavaa varustehäkkiä.

Pysäköinti

Jäähallin pihassa on 150 pysäköintipaikkaa, 4 sähköautojen lautauspaikkaa ja kaksi linja-autojen pysäköintipaikkaa. 
Invapaikat on sijoitettu pääsisäänkäynnin välittömään läheisyyteen.