Tee varaus tai etsi vapaita aikoja

Varauksen tekeminen on helppoa ja nopeaa. Siirtymällä varauskalenteriin voit ilman kirjautumista etsiä vapaita aikoja jäähallin palveluista (jäähallit, keilahalli, peilisali, auditorio-monitoimitila, tai tilaussauna). Luomalla tunnuksen tai kirjautumalla voit luoda varauksen vain muutamassa minuutissa seurallesi, joukkueellesi tai vaikkapa perheellesi! 

 1. Voit varata Mäntsälän jäähallin palveluita käyttöösi myös yksityishenkilönä.
 2. Valitse kalenterista haluamasi palvelu: Jäähallit, Keilahalli, Peilisali, Auditorio-monitoimitila, tai Tilaussauna
 3. Mikäli valitsit Jäähallit, etsi kalenterista haluamasi kaukalo (Jäähalli 1 tai Jäähalli 2 ) sekä vapaa ajankohta. (Huomioithan että voit tehdä varauksen aikaisintaan vasta 24 tunnin päähän.) Klikkaa valitsemaasi ajankohtaa
 4. Kirjoita ruudulle avautuvaan näkymään seuraavat tiedot:
  - Nimi jolla varaus näkyy kalenterissa (esimerkiksi seuran/joukkueen nimi) sekä tiedot laskutusta varten
  - Varaajan nimi
  - Sähköpostiosoite
  - Puhelinnumero
  - Laskutusosoite (voit syöttää tähän myös verkkolaskuosoitteesi)
 5. Kun olet syöttänyt haluamasi tiedot paina JATKA-painiketta
 6. Näet nyt ruudulla varaamasi ajankohdan sekä hinnan varaamallesi ajalle. Lisätiedot-linkin alta voit vielä kerran varmistaa, että syöttämäsi laskutustiedot ovat oikein.
 7. Kirjaudu tai luo itsellesi tunnus varausjärjestelmään.
 8. Kirjautumisen jälkeen ruudulle avautuu näkymä jossa voit vielä kerran tarkistaa varauksesi ajankohdan ja vahvista varaamasi ajan painamalla VARAA AIKA -painiketta.
 9. Hyväksyttyäsi varauksesi voit viedä varauksen kätevästi omaan kalenteriisi.
 10. Mikäli haluat perua tekemäsi verkkovarauksen on se tehtävä viimeistään vuorokausi ennen tapahtuman alkua.
 11. Löydät varausvahvistuksen myös varauksen yhteydessä antamastasi sähköpostista.
 12. Saat laskun käyttämästäsi vuorosta varauksen yhteydessä ilmoittamaasi osoitteeseen noin viikon päästä kun olet käyttänyt varaamasi ajankohdan. 

+ Jos sähköisen varauspalvelun käyttö ei ole sinun juttusi, ota rohkeasti yhteyttä. Etsimme sinulle tai edustamallesi ryhmälle vapaan vuoron ja huolehdimme varauksen tekemisestä alusta loppuun. Meihin voit olla yhteydessä helposti sähköpostilla, yhteydenottolomakkeella, puhelimitse tai vaikkapa WhatsAppilla.

Maksutavat:

Meillä voit maksaa sinulle kätevimmällä tavalla. Voit maksaa kesäjäät helposti laskulla. Mäntsälän Jäähalli Oy lähettää käytettyjen vuorojen jälkeen pfd-laskun tai verkkolaskun varauksen yhteydessä tehtyyn osoitteeseen.

Mikäli teet itse varauksesi sähköisen varausjärjestelmän kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, Lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Alisa Lasku ja Alisa Yrityslasku.

Liikuntasetelit
Ota ensin yhteyttä Mäntsälän halliin ja kerro minkä vuoron haluat maksaa liikuntaeduillasi. Tämän jälkeen avaa liikuntaetusovelluksesi ja hae sieltä Mäntsälän Jäähalli Oy:n toimipaikka. Syötä haluamasi summa ja maksa. Mäntsälän Jäähalli Oy:n laskutus tarkistaa että, liikuntaetu on maksettu onnistuneesti ja ilmoittaa maksajalla onnistuneesta maksusta.

Voit maksaa minkä tahansa summan sen mukaan, kuinka paljon sinulla on jäljellä saldoa liikuntasovelluksessasi. Mahdollisen erotuksen loppusummassa laskutamme tarvittaessa sähköpsti- tai verkkolaskulla. Mäntsälän Jäähallilla voit käyttää ePassin, Edenredin ja Smartumin liikuntaetuja.