Uutiset ja tiedotteet


19.5.2024

Osakasvuorot kesätaolle

Jäähallin osakasvuorot päättyvät kevään 2024 osalta keskiviikkona 21.5.2024 ja jatkuvat jälleen kesätauon jälkeen elokuu/syyskuussa.

Keilailun osakasvuorot päättyvät kevään 2024 osalta sunnuntaina 2.6. ja jatkuvat jälleen kesätauon jälkeen. Ilmoitamme osakasvuorojen alkamisajankohdan, uuden viikonpäivän sekä kellonajan heti keilahallin uuden yrittäjän selvittyä.


14.3.2024

Mäntsälän keilahallin yrittäjä vaihtuu - keilahallin ja kahvilan toiminta jatkuu

Mäntsälän Jäähallin tiloissa toimivan keilahallin sekä kahvio-ravintolan yrittäjä vaihtuu. Mäntsälä Bowlingin toiminta tiloissa päättyy 1. huhtikuuta ja toiminta jatkuu pian uusin voimin.

Keilahalli ja kahvio-ravintola ovat myös jatkossa tärkeä osa Mäntsälän Jäähallin toimintaa. Keilahallin ja kahvio-ravintolan toiminta jatkuu toistaiseksi Mäntsälän Jäähallin oman henkilökunnan voimin, Jäähalliyhtiö kartoittaa uudet vaihtoehdot toiminnan jatkolle.

Tavoite on, että keilahallin sekä kahvio-ravintolan toiminta on myös jatkossa laadukasta ja kannattavaa.

Toiminnan siirtyminen väliaikaisesti jäähalliyhtiön vastuulle saattaa aiheuttaa tilanteita, joissa kahvila tai keilahalli on hetkellisesti kiinni tai tarjonta suppeampaa. Pahoittelemme jo ennakkoon asiakkaille aiheutuvia häiriötä.

Mäntsälä Bowling on hoitanut kahvila- ja ravintolatoimintaa sekä keilahallia Mäntsälän Jäähallin tiloissa vuodesta 2021.

Mäntsälä Bowlingin myymät lahjakortit ovat voimassa 31.12.2024 saakka.Mäntsälän Jäähalli Oy