Kesäjäille Mäntsälään!

Mäntsälän Jäähallin kaksi kaukaloa sekä oheispalvelut palvelevat jääurheilijoita myös kesäkaudella. Olemme avoinna lähes koko kesän 2024 lukuunottamatta viikkojen 27 ja 28 huoltotaukoa. Mäntsälän jäähallin kesäjäähinnat ovat voimassa 1.5-31.7. Kesäjään hinta pysyy viime vuoden tasolla, 130 eurossa tunnilta.

Varaa helposti itse tai ota rohkeasti yhteyttä
Varauksen tekeminen on helppoa ja nopeaa. Siirtymällä varauskalenteriin voit ilman kirjautumista etsiä vapaita aikoja jäähallin palveluista. Luomalla tunnuksen tai kirjautumalla voit luoda varauksen vain muutamassa minuutissa seurallesi, joukkueellesi tai vaikkapa perheellesi.

Vain reilut puoli tuntia Helsingistä!
Jäähalli sijaitsee Mäntsälän urheilupuiston kupeessa osoitteessa Veteraanitie 4. Mäntsälän jäähallille on matkaa Helsingistä noin 55 kilometriä, Järvenpäästä 25 kilometriä, Hyvinkäältä 30 kilometriä, Orimattilasta 35, Porvoosta 40 kilometriä, Lahdesta 45 kilometriä. Jäähallin pihassa on 150 pysäköintipaikkaa, 4 sähköautojen latauspaikkaa ja kaksi linja-autojen pysäköintipaikkaa.

Jos sähköisen varauspalvelun käyttö ei ole sinun juttusi, ota rohkeasti yhteyttä. Etsimme sinulle tai edustamallesi ryhmälle vapaan vuoron ja huolehdimme varauksen tekemisestä alusta loppuun. Meihin voit olla yhteydessä helposti sähköpostilla, yhteydenottolomakkeella, puhelimitse tai vaikkapa WhatsAppilla.

Maksutavat:
Meillä voit maksaa sinulle kätevimmällä tavalla. Voit maksaa kesäjäät helposti laskulla. Mäntsälän Jäähalli Oy lähettää käytettyjen vuorojen jälkeen pfd-laskun tai verkkolaskun varauksen yhteydessä tehtyyn osoitteeseen.

Mikäli teet itse varauksesi sähköisen varausjärjestelmän kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, Lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Alisa Lasku ja Alisa Yrityslasku.

Liikuntasetelit
Ota ensin yhteyttä Mäntsälän halliin ja kerro minkä vuoron haluat maksaa liikuntaeduillasi. Tämän jälkeen avaa liikuntaetusovelluksesi ja hae sieltä Mäntsälän Jäähalli Oy:n toimipaikka. Syötä haluamasi summa ja maksa. Mäntsälän Jäähalli Oy:n laskutus tarkistaa että, liikuntaetu on maksettu onnistuneesti ja ilmoittaa maksajalla onnistuneesta maksusta.

Voit maksaa minkä tahansa summan sen mukaan, kuinka paljon sinulla on jäljellä saldoa liikuntasovelluksessasi. Mahdollisen erotuksen loppusummassa laskutamme tarvittaessa sähköpsti- tai verkkolaskulla. Mäntsälän Jäähallilla voit käyttää ePassin, Edenredin ja Smartumin liikuntaetuja.

Tervetuloa Mäntsälään!