Pelitällit - Mitä ne on?

Pelitällit ovat joukkueiden järjestämiä epävirallisia pelitapahtumia. Usein pelitälleihin osallistuu useiden joukkueiden tasoryhmiä samasta ikäluokasta. Näin voidaan järjestävän joukkueen ja esimerkiksi kahden muun joukkueen kesken toteuttaa jo kattava pelitapahtuma.

Esimerkki:

U13-joukkue järjestää pelitällit AAA + AA-tasoryhmilleen ja kutsuu paikalle kaksi joukkuetta joilla molemmilla on myös AAA ja AA-tasoryhmät. Käytössä on kaksi kaukaloa:

Kaukalo 1
klo 12:00-12:50 AAA1-AAA2
klo 13:00-13:50 AAA3-AAA1
klo 14:00-14:50 AAA2-AAA3

Kaukalo 2
klo 12:00-12:50 AA1-AA2
klo 13:00-13:50 AA3-AA1
klo 14:00-14:50 AA2-AA3

Näin jokaisen kolmen joukkueen kahdelle tasoryhmälle saadaan päivän aikana kaksi peliä kuuden tunnin aikana. Tai vaihtoehtoisesti kolmen tunnin aikana jos käytössä on molemmat jäähallin kaukalot. Pelitälleissä seurat sopivat yhteisesti peliajan mutta säännöissä noudatetaan Jääkiekkoliiton kutakin ikäluokkaa koskevaa säännöstöä. Koska pelitällit kulkevat Jääkiekkoliiton säännöissä harjoitusottelutapahtuman nimellä, lupaa tapahtuman järjestämiseen ei vaadita.

Nuoremmissa ikäluokissa jossa pelialue on alle puolen kentän kokoinen, voidaan helposti ja edullisesti saada aikaan pelitällit-tapahtuma jossa kentän molemmissa päädyissä on saman aikainen ottelutapahtuma. Mäntsälän jäähalli tarjoaa loistavan mahdollisuuden järjestää pelitällit-tapahtumia nykyaikaisissa olosuhteissa.

Miksi järjestää pelitällit Mäntsälässä:

  • Kilpailukykyiset jäähinnat.
  • Meiltä voit ostaa kätevästi jääaikaa pidemmille yksittäisille ajanjaksoille.
  • Ajomatka Helsingistä, Lahdesta, Hyvinkäältä tai vaikkapa Porvoosta noin 30-45 minuuttia
  • Kaksi kaukaloa (Voit järjestää helposti myös isommat pelittällit)
  • Kahdeksan kappaletta siistejä ja nykyaikaisia pukuhuoneita.
  • Kattavat oheistapalvelut kuten ravintola, kahvio, keilahalli, tilaussauna sekä neuvottelutilat
  • Mahdollisuus myös tilausruokailuun