Kokoukset ja tapahtumat

Mäntsälän jäähallin monipuoliset ja viihtyisät tilat luovat erinomaiset puitteet tapahtumallesi. Toteutamme kokouspaketit sekä työhyvinvointi-, virkistymis- ja seminaaripäivät ohjelmineen ja räätälöimme ne toiveiden mukaisiksi. Palvelemme asiantuntevasti pieniä sekä isojakin ryhmiä, muutaman tunnin kokouksista jopa monipäiväisiin tapahtumiin.

Ideoita liikunnallisen tapahtuman aktiviteeteiksi:
- Luistelu
- Jääkiekko
- Curling
- Keilaus (myös hohtokeilaus)
- Sauna
- Jumppa
- Kuntosali

Keilaus Mäntsälä
Keilaus Mäntsälä
Mäntsälän jäähalli
Mäntsälän jäähalli

Tapahtumapaikka - Jäähalli 1


Korkealle kohoavat katon liimapuukaaret, herkullisen keltainen väri ja hyvä akustiikka luovat erinomaiset puitteet isollekin tapahtumalle. Urheilutapahtumien lisäksi jäähalli toimii kokous-, messu-, koulutus- ja tapahtumapaikkana.

Valmiina oleva äänentoisto, portaattomasti säädettävissä oleva led-tekniikalla toteutettu yleisvalaistus ja Wifi helpottavat tapahtuman järjestämistä.

Henkilömäärät:
Ruokailu pöytiin tarjoiltuna 900 henkilöä, istumapaikat 1100 henkilöä, katsomo 400 henkilöä.

Mitat:
Koko 30 m x 61 m, vapaa lattiapinta-ala 1800 m2, vapaa korkeus 6 m.

Auditorio
Auditorio

Auditorio - monitoimitila

Jäähallin toisen kerroksen kokoustilat muuttuvat tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.
Kokoustiloihin on mahdollista saada ravintolatarjoilut ja kaikissa tiloissa on täydet anniskeluoikeudet.

Auditorio - monitoimitila on tarvittaessa yhdistettävissä viereiseen kahviotilaan, jolloin käytettävissä oleva tila kaksinkertaistuu. Tilassa on kiinteä valkokangasseinä, valovoimainen videotykki ja langaton verkko.

Tilan koko on 72 m2 ja henkilömäärä 50 hlöä.

Kokoushuone
Kokoushuone

Kokoustila

Jäähallin laajennus- ja perusparannushankkeen yhteydessä kasvojenkohotuksen läpi käynyt vanha kokoustila palvelee kokousvieraitamme täydessä iskussa. 

Tilassa on valkokangas, valovoimainen dataprojektori ja Wifi-verkko. Tila on tarvittaessa yhdistettävissä vireiseen kahviotilaan.

Tilan koko on 34 m2 ja henkilömäärä 25 henkilöä.

Tilaussauna
Tilaussauna


Saunakabinetti ja tilaussauna

Omassa rauhassa sijaitsevasta saunakabinetista avautuu esteetön näkymä jäähalliin. Saunakabinetti on sisustettu ovaalilla kokouskalustolla 10 henkilölle. Tilassa on iso TV-vastaanotin, valkotaulu ja langaton verkko. Varustukseen kuuluu erillinen pukuhuone, pesuhuone ja sauna sekä oma wc-tila.

Saunakabinettiin on mahdollista saada ravintolatarjoilut ja tiloissa on anniskeluoikeudet.

Tilojen koko yhteensä 35 m2 ja henkilömäärä 10 henkilöä


Etätyöhuone
Etätyöhuone

Etätyöhuone

Mäntsälän jäähallilta voit vuokraa käyttöösi myös etätyötilan .Jäähallin 2.kerroksesta on vuokrattavissa rauhallinen ja viihtyisä etätyöhön suunniteltu tila. Tilassa on:

  • Wifi
  • Näkymä 1.kaukaloon
  • Sähköpöytä
  • jääkaappi

    Hinnat: 17€/päivä, 5€/ tunti
Peilisali
Peilisali

Peilisali

Peilisali on kooltaan 72 m2 ja on tarkoitettu ensisijaisesti taitoluistelijoiden oheisharjoittelutilaksi, se soveltuu myös hyvin tanssi- ja jumppaliikuntaan. Peilisalissa on erinomaiset äänentoistolaitteet ja erittäin hyvä joustoparkettilattia.
Peilisalitilaa voidaan käyttää myös luentotilana n. 30 henkilölle ja se voidaan tarvittaessa yhdistää viereiseen kuntosalitilaan. 

Kuntosali
Kuntosali

Kuntosali

Kuntosali on kooltaan 70 m2 ja on tarkoitettu jäähallin käyttäjien oheisharjoittelutilaksi. Kuntosalin voidaan tarvittaessa yhdistää viereiseen peilisalitilaan. Kuntosaliin ja sen välineistöön voit tutustua tarkemmin tästä