Kokoukset ja tapahtumat

Mäntsälän jäähallin monipuoliset ja viihtyisät tilat luovat erinomaiset puitteet tapahtumallesi. Valmiit kokouspaketit sekä työhyvinvointi-, virkistymis- ja seminaaripäivät ohjelmineen räätälöimme toivomustenne mukaan. Palvelemme asiantuntevasti niin pieniä kuin isojakin ryhmiä, muutaman tunnin kokouksista useampipäiväisiin tapahtumiin.
Tapahtumapaikka - Jäähalli 1


Korkealle kohoavat katon liimapuukaaret, herkullisen keltainen väri ja hyvä akustiikka luovat erinomaiset puitteet isollekin tapahtumalle. Urheilutapahtumien lisäksi jäähalli toimii kokous-, messu-, koulutus- ja tapahtumapaikkana.

Valmiina oleva äänentoisto, portaattomasti säädettävissä oleva led-tekniikalla toteutettu yleisvalaistus ja Wifi helpottavat tapahtuman järjestämistä.

Henkilömäärät:
Ruokailu pöytiin tarjoiltuna 900 henkilöä, istumapaikat 1100 henkilöä, katsomo 400 henkilöä.

Mitat:
Koko 30 m x 61 m, vapaa lattiapinta-ala 1800 m2, vapaa korkeus 6 m.


Auditorio - monitoimitila

Jäähallin toisen kerroksen kokoustilat muuttuvat tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.
Kokoustiloihin on mahdollista saada ravintolatarjoilut ja kaikissa tiloissa on täydet anniskeluoikeudet.

Auditorio - monitoimitila on tarvittaessa yhdistettävissä viereiseen kahviotilaan, jolloin käytettävissä oleva tila kaksinkertaistuu. Tilassa on kiinteä valkokangasseinä, valovoimainen videotykki ja langaton verkko.

Tilan koko on 72 m2 ja henkilömäärä 50 hlöä.


Kokoustila

Jäähallin laajennus- ja perusparannushankkeen yhteydessä kasvojenkohotuksen läpi käynyt vanha kokoustila palvelee kokousvieraitamme täydessä iskussa. 

Tilassa on valkokangas, valovoimainen dataprojektori ja Wifi-verkko. Tila on tarvittaessa yhdistettävissä vireiseen kahviotilaan.

Tilan koko on 34 m2 ja henkilömäärä 25 henkilöä.


Saunakabinetti ja tilaussauna

Omassa rauhassa sijaitsevasta saunakabinetista avautuu esteetön näkymä jäähalliin. Saunakabinetti on sisustettu ovaalilla kokouskalustolla 10 henkilölle. Tilassa on iso TV-vastaanotin, valkotaulu ja langaton verkko. Varustukseen kuuluu erillinen pukuhuone, pesuhuone ja sauna sekä oma wc-tila.

Saunakabinettiin on mahdollista saada ravintolatarjoilut ja tiloissa on anniskeluoikeudet.

Tilojen koko yhteensä 35 m2 ja henkilömäärä 10 henkilöä.